Op zoek naar ‘de ware’

Veel singles staan open voor een relatie of zijn actief op zoek naar een partner. Hoe ga je om met dit verlangen en wat zijn do's en don'ts?

Verlangen naar een partner

Als steeds meer vrienden en leeftijdgenoten om je heen trouwen, kan je het gevoel bekruipen: komt er voor mij ook nog een moment dat ik mijn levensgezel tegenkom? Het verlangen naar een man of vrouw is heel natuurlijk en voluit bijbels.

Lees het artikel: ‘Verlangen naar een partner’

De zoektocht naar een relatie

Als je op reis gaat, neem je jezelf mee. Dat is ook zo als je op zoek bent naar een relatie. Je moet je daarom bewust zijn van hoe je in die zoektocht staat. Wie ben jij en wat verwacht je van een relatie?

Lees het artikel: ‘Op zoek naar ‘de ware’

Daten

Als je student bent geweest, ken je de levensfase waarin je bijna wekelijks nieuwe mensen ontmoet. Behalve dat het mooi is om mensen te leren kennen, kost het continu kennismaken met anderen ook veel energie. Op een gegeven moment is je studie klaar je vind ergens werk, een huis en je wordt lid van een kerkelijke gemeente. Het aantal mensen dat je dan – buiten je eigen netwerk – ontmoet, wordt vaak kleiner. Verlang je naar een partner, dan vraagt het dus meer inzet om in contact te komen met nieuwe mensen.

Lees het artikel: ‘Daten: investeren in contact’

Heeft u een vraag of kunnen we u ergens bij helpen?
Aarzel niet en stuur ons nu een mailtje:

Of vul ons contact formulier in.