Kletspot voor singles en hun sociale contacten

De contacten met vrienden veranderen als zij gaan trouwen. Hoe onderhoud je je vriendschappen en hoe voorkom je eenzaamheid?

Ga in gesprek met vrienden/familie met behulp van de "kletspot".

Sociale contacten en vriendschappen zijn belangrijk, zeker als je single bent. Je hoeft geen enorme vriendengroep te hebben, maar een paar hechte vriendschappen waarin je helemaal jezelf kunt zijn, zijn onmisbaar. Dat betekent ook dat je elkaar durft te corrigeren. Iedereen heeft zijn eigen gebreken en iedereen heeft ook mensen nodig die je daar in liefde en met eerlijkheid op wijzen.

Vriendschappen kunnen veranderen, omdat je vrienden of vriendinnen gaat trouwen. Hoewel dat zeker niet het einde van de vriendschap hoeft te betekenen, zul je toch op zoek moeten naar nieuwe vriendschappelijke relaties.

Kletspot

Tijd voor elkaar en met elkaar. Hoe fijn is het om momenten te creëren met goede gesprekken, boeiende bekentenissen, verhalen van vroeger of gezelligheid? Speciaal voor singles hebben we deze “kletspot” samengesteld. In deze kletspot vind je allerlei vragen waar genoeg over te zeggen valt. Download de kaartjes, printe ze uit en zet ze eens op tafel bij je familie en/of vrienden en ga het gesprek met elkaar aan.

Artikelen en blogs

Lees het artikel ‘Vriendschap geven en ontvangen’

Hulp vragen bij dingen die je niet alleen kunt… veel singles hikken er tegenaan. Lees de blog ‘Self made’ .

Feestdagen… zie je er naar uit of zie je er tegenop? Lees de blog ‘Feestdagen’

Even lekker weg – de één gaat alleen in gezelschap van anderen, de ander gaat gerust alleen. Lees de blog ‘Alleen er op uit’

Heeft u een vraag of kunnen we u ergens bij helpen?
Aarzel niet en stuur ons nu een mailtje:

Of vul ons contact formulier in.