Toerustingsaanbod kerkelijke gemeenten

Er komt veel op ambtsdragers af om leiding te geven aan een gemeente met zoveel verschillende vragen en zorgen. Graag rusten wij u als kerkenraad en/of uw gemeente(leden) toe voor deze taak.

Er komt veel op ambtsdragers af om leiding te geven aan een gemeente met veel verschillende vragen en zorgen. Graag rusten wij u als ker­kenraad en/of uw gemeente(leden) dan ook toe voor deze taak. Steeds meer kerkelijke gemeenten zien het belang van toerusting van opvoeders en willen die binnen hun gemeente aanbieden aan ouders en andere opvoeders. Zij zoeken een vorm van toerusting die past bij hun gemeente en bij de behoefte die er is. Wij bieden een professioneel toerustingsaanbod vanuit de bekende kerkelijke organisaties. Om het onderlinge aanbod van de verschillende organisaties op elkaar af te stemmen, ontwikkelingen met elkaar te delen en meer gezamenlijk op vragen in te kunnen spelen is het ‘Adviesplein gemeente en gezin’ gerealiseerd. Iedere organisatie biedt toerusting en training aan vanuit eigen deskundigheid en expertise. Ook is er gezamenlijk aanbod vanuit de organisaties. Al het toerustingsaanbod, zowel gezamenlijk als per organisatie, is samengebracht in de nieuwe brochure ‘Toerustingsaanbod Gereformeerde Gemeenten’ . Wilt u graag een training, cursus avond of gemeenteavond rondom een bepaald onderwerp organiseren in uw gemeente? Heeft u vragen rondom het toerustingsaanbod? Neem dan contact met ons op.

Bekijk de nieuwe brochure hier!

Wilt u de brochure liever gedrukt ontvangen of meer informatie over een bepaald onderwerp? Vul dan het aanvraagformulier in.

Het ‘ Adviesplein gemeente en gezin’ is ontstaan vanuit de Gereformeerde Gemeenten om toerusting, advies en hulp te bieden aan onder andere ambtsdragers, opvoeders en gemeenteleden. Participerende organisaties zijn: DMZ, KGJO, CGO, De Vluchtheuvel, Helpende Handen en JBGG.

Heeft u een vraag of kunnen we u ergens bij helpen?
Aarzel niet en stuur ons nu een mailtje:

Of vul ons contact formulier in.