U bent hier : Home / Over ons

Over het "Adviesplein gemeente en gezin".

De onderstaande organisaties werken samen in het Platform Toerusting, waar zij hun toerustingsaanbod afstemmen en nieuw aanbod ontwikkelen op thema’s waar gemeenten vragen over hebben. Opdrachtgevers voor het Platform Toerusting en het Adviesplein zijn de deputaatschappen KGJO (Kerk, gezin, jeugd en onderwijs) en DMZ (Diaconale en maatschappelijke zorg).

Het team achter de website

Graag presenteren wij het team achter het "Adviesplein gemeente en gezin".

Sofieke van Olst_vierkant.jpg

Sofieke van Olst

Sofieke is werkzaam als preventiemedewerker bij De Vluchtheuvel. Graag denkt zij met u mee over de mogelijkheden van toerusting op persoonlijk, psycho-sociaal en relationeel gebied in de gemeente.

Gertrude de Regt_vierkant.jpg

Gertrude de Regt

Gertrude is werkzaam als coördinator toerusting voor de Werkgroep Gezin vanuit het deputaatschap KGJO. Graag denkt zij met u mee over de mogelijkheden van toerusting van jongeren, opvoeders en ambtsdragers in de gemeente.

Diane van Looijengoed_vierkant.jpg

Diane van Looijengoed

Diane is werkzaam als secretarieel medewerker voor de toerusting die wordt georganiseerd door de Werkgroep Gezin vanuit het deputaatschap KGJO. Bij algemene vragen over het aanbod op deze website helpt zij u graag verder.

DE ORganisaties achter de website

De onderstaande organisaties participeren in het ‘Adviesplein gemeente en gezin’.

CGO logo.jpg
Logo vluchtheuvel.jpg