Houd me vast-cursus digitaal

Investeer nu in je huwelijk! Tien lessen met leeswerk, filmpjes en opdrachten, om samen rustig door te werken. Leer negatieve patronen te doorbreken en ga op zoek naar meer veilige verbinding in je relatie.

Er kunnen signalen zijn, waaraan je merkt dat het goed is om onderhoud te plegen aan jullie huwelijksband. Dit kan nu ook vanuit huis met de digitale Houd me vast-cursus. Met deze cursus ga je samen hard aan de slag om middels theorie en opdrachten meer te leren over veilige relaties en over een hechte huwelijksband. Sterker nog: je leert meer emotionele veiligheid te krijgen binnen je eígen relatie. Het wordt een zoektocht naar meer verbondenheid, begrip en eenheid in je huwelijk. Juist door patronen te gaan ontdekken die voor verwijdering zorgen. Op afstand zullen wij proberen jullie hier zo goed mogelijk bij te begeleiden.

De Houd me vast-cursus, gebaseerd op de Emotionally Focused Therapy, helpt om de brug naar elkaar te slaan. Je gaat samen op zoek naar negatieve patronen, om die te doorbreken en om meer veilige verbinding aan te brengen in je relatie. Je hoeft geen grote relatieproblemen te hebben om samen te willen investeren in een goede band!

Investeer nu in je huwelijk. Tien lessen met leeswerk, filmpjes en opdrachten, om samen rustig door te werken. Leer negatieve patronen te doorbreken en ga op zoek naar meer veilige verbinding in je relatie.

Kosten voor deze cursus, inclusief begeleiding op afstand en één (video) gesprek, waarin een professionele hulpverlener meekijkt met jullie relatie: 195 euro.

Voor meer informatie en/of aanmelding: Stichting de Vluchtheuvel

Heeft u een vraag of kunnen we u ergens bij helpen?
Aarzel niet en stuur ons nu een mailtje:

Of vul ons contact formulier in.