huwelijkstoerusting.jpg

Cursus Huwelijkstoerusting

In samenwerking met De Vluchtheuvel verzorgt de CGO een toerustingscursus voor a.s. echtparen en jonggehuwden. De volgende thema's komen aan de orde tijdens vijf cursusavonden: 

  • Huwelijk in Bijbels licht
  • Communicatie          
  • Je rugzak: Wat kreeg je van thuis mee?
  • Seksualiteit en gezinsvorming 
  • Huisgodsdienst, samen en met jonge kinderen
  • Informeer bij je kerkenraad of deze mooie avonden ook in jullie gemeente gehouden kunnen worden. 

Meer informatie en opgave:
CGO
Vluchtheuvel

Cursus Huwelijkstoerusting Langergehuwden

Voor echtparen die langer dan drie jaar getrouwd zijn, is bovengenoemde cursus ook goed bruikbaar. De inhoud van de avonden wordt uiteraard afgestemd op de deelnemers.

Cursus Houd me Vast

Hebben jullie het gevoel dat je uit elkaar gegroeid bent? Of gaat het op zich prima, maar loop je steeds tegen dezelfde hobbels aan? Zou je je huwelijk (en de ander) wel eens een stevige APK-beurt gunnen? Dan gunnen wij je het Houd Me Vast-programma. Samen met je man of vrouw ga je weer op zoek naar de verbinding tussen jullie m.b.v. privéopdrachten. De uitleg wordt in een groep gedaan. Zie voor meer informatie de website van De Vluchtheuvel.

 

We willen u ook wijzen op Hartelijk Verbonden. 'Hartelijk Verbonden' wil zich inzetten voor het huwelijk. Zij organiseren onder andere dagen voor echtparen. Deze dagen zijn preventief, positief met actieve werkvormen op een mooie locatie zodat de sfeer ongedwongen en informeel wordt. Verder hebben zij een lijn voor vrouwen in het huwelijk.